Massage

Cedars studio går i tystnadens och lugnets tecken.
Avbokning ska ske 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras kunden fullt belopp.

Huvud och skalpmassage( Ayurvedic Mukhalepam)

Efter en omsorgsfull diagnos kommer din terapeut att välja Ayurvediska oljor för huvudmassagen. Denna behandling fokuserar inte enbart på huvud utan även på ryggen, händerna, armarna, skuldrorna, nacken och pannan. Behandlingen rekommenderas för kronisk och akut huvudvärk samt bidrar till att föryngra hjärncellerna och förbättra din sömn. 

325 SEK/30 Min
450 SEK/45 Min

Aroma massage

Upplev vår speciellt utformande aromaterapi. Behandlingen är en helkroppsmassage med en blandning av aromatiska oljor som kommer att skämma bort dig, din hud och återställa en andlig ungdom. 

325 SEK/30 Min
450 SEK/45 Min

Detoxmassage


Behandlingen fokuserar på att avgifta din kropp.

650 SEK/75 Min

Klassisk kroppsmassage ( Abyangam & Swedanam)

I denna behandling masseras hela din kropp med Ayurvediska oljor på ett klassiskt vis. Denna session bidrar till att minska stress, spänningar och stelhet i kroppen samtidigt som den skänker avslappning och ökar koordinationen mellan tanke och kropp. 

550 SEK/60 Min
775 SEK/90 Min

 

 Anti cellulite ( Udwarthanam)

Celluliter består av underliggande fett och toxiska lämningar som uppstår vid bland annat olämplig diet, lite träning, hormonella förändringar och dålig blodcirkulation. Detta kan reduceras via ”Udwarthanam” – Torrmassage som är en av de klassiska Ayurvediska behandlingar vi erbjuder, vi använder oss av pulver som appliceras på kroppen via massage med sin utgångspunkt i sju positioner. Fördelarna som uppkommer via denna behandling är avgiftning och toning i skinnet, reducerar det överflödiga fett som ackumulerats i subkutana vävnader samt reducerar kolesterolet i blodet. 

600 SEK / 60 Min

Rygg och Nackmassage (Ayurvedisk)

Djupgående massage som fokuserar kring områdena rygg och nacke.

325 SEK/30 Min
450 SEK/45 Min

Christmas Special offers
 

Paket Köp klippbordet för 10 massagehändelser på 60 minuter.

Få 12 gånger vid köp och spara 1100 sek eller 10 massagehändelser på 90 minuter.
Få 12 gånger vid köp och spara 1550 sek.